• Instagram SEEN by MAUREEN

    Instagram did not return a 200.
Hi, ik ben Maureen Kengen.

Een enthousiaste stylist, stijlcoach, beeldredacteur, shopping editor, connector & inspirator. Maar bovenal ben ik vrouw, moeder en mezelf. Ik heb een passie voor mensen en merken. Ik zie veel, ik voel veel. Van veel dingen word ik blij. En ik wil delen en verbinden wat ik zie en kan. Daar word ik nóg blijer van. Fashion, lifestyle, interieur & kids alles gecombineerd met duurzaamheid. Juist van die diversiteit word ik blij. Mijn ogen sluiten nooit, ik ben op de hoogte van de laatste trends, ik zie wat er speelt. Ik denk in merken, verbinding en beeld. Door mijn werk als stylist & beeldredacteur voor verschillende opdrachtgevers heb ik in de afgelopen jaren een netwerk opgebouwd en weet ik snel merken, producten, stijlen en mensen aan elkaar te verbinden.
Jij verdient het om te worden gezien!

Liefs, Maureen
Fotografie Koen Hermsen Photography


Deze klanten gingen jou voor:
Fotografie Maureen Brinkhof 
Hi, ik ben Maureen Kengen.

Een enthousiaste stylist, stijlcoach, beeldredacteur, shopping editor, connector & inspirator. Maar bovenal ben ik vrouw, moeder en mezelf. Ik heb een passie voor mensen en merken. Ik zie veel, ik voel veel. Van veel dingen word ik blij. En ik wil delen en verbinden wat ik zie en kan. Daar word ik nóg blijer van.

Fashion, lifestyle, interieur & kids alles gecombineerd met duurzaamheid. Juist van die diversiteit word ik blij. Mijn ogen sluiten nooit, ik ben op de hoogte van de laatste trends, ik zie wat er speelt. Ik denk in merken, verbinding en beeld.

Door mijn werk als stylist & beeldredacteur voor verschillende opdrachtgevers heb ik in de afgelopen jaren een netwerk opgebouwd en weet ik snel merken, producten, stijlen en mensen aan elkaar te verbinden.

Jij verdient het om te worden gezien!  

Liefs, Maureen
Deze klanten gingen jou voor: