• Instagram SEEN by MAUREEN

    Instagram did not return a 200.

Waarom SEEN by MAUREEN

Hi! Ik ben Maureen.

Leuk dat jij een kijkje neemt op mijn blog ‘SEEN by MAUREEN’. Hier post ik alles wat ik zie, waar ik blij van word en waar ik een goed gevoel bij heb. 

Door mijn werk als stylist en beeldredacteur voor o.a. Kek Mama magazine zie ik veel, en word ik van veel dingen blij. Of het nou om lifestyle producten gaat, fashion, interieur, beauty, kids, reizen of mensen. Alles en iedereen heeft een verhaal. En deze wil ik met jou delen.

Ik ben nog niet heel erg lang stylist en beeldredacteur, pas vanaf oktober 2015 ben ik erin ‘gerold’. Het ging heel natuurlijk, tenminste zo voelt het. Ik zat thuis zonder werk en had daarvoor een flinke burn-out gehad. Mijn dochter was net 1 jaar geworden en de dag na het overlijden van mijn vriend zijn opa, stortte ik in. Ik kon de energie niet opbrengen om er voor hem te zijn, om hem te troosten. Ik was op. Alle ballen hoog houden op het gebied van moederschap, medewerker, vriendin, dochter, zus. Zoveel prikkels, ik kon niet meer. Apathisch zat ik voor mij uit te staren terwijl mijn dochter de tent afbrak.

Dit heeft ruim een jaar geduurd. De eerste weken vooral veel slapen. Ik vond alles eng en overweldigend. Mijn zelfvertrouwen was ver te zoeken, moest om elk zuchtje huilen of knapte bij het minst of geringste. Ik bleek hooggevoelig te zijn. Leerde dat ik niet raar ben, dat het geen last is maar juist een gave. Stapje voor stapje ging het beter en durfde ik weer naar buiten. Durfde weer onder de mensen te komen, durfde weer dingen te doen die ík leuk vind. Ik ging weer een opleiding volgen en ik ging langzaamaan weer werken. Werd freelancer, sloeg mijn vleugels uit en gebruikte mijn voelsprieten. Ik luisterde eindelijk naar mijn gevoel. Ik kon weer ademen. Het belangrijkste: Ik kon weer zien. Ik kon weer zien hoeveel moois de wereld te bieden heeft.

Kijk je met mij mee?

Liefs Maureen